development.samen.org on 37.75.153.125
Notice: Undefined variable: hidden in /home/intosame/domains/development.samen.org/public_html/classes/slideshow.php on line 121
gr 115 groepsreis12 groepsreis12 vb2 groepreis11 voorbereiding2 gr 112 groepsreis groepsreis20131 vb

Groepsreizen

SAMEN organiseert ieder jaar een groepsreis voor jongeren. Tijdens de groepsreis maak je tijdens een intensieve maand, kennis met verschillende projecten voor (straat)kinderen en/of jongeren.


De groepsreis van 2017 gaat naar Zimbabwe. Aanmelden voor de reis is niet meer mogelijk. De groep zit midden in de voorbereidingen. Meer weten over de groepsreis? Check de speciale pagina over de reis. In de zomer van 2018 gaat de groepsreis naar India. De werving hiervoor start in het najaar. Als eerste informatie over de reis ontvangen? Stuur dan een berichtje.

groepsreis vrijwilligerswerkgroepsreis 2015
De groep van 2015 (Bolivia) en 2016 (India)

Voor wie: de groepsreis is bedoeld voor mensen in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar. Voorwaarde is dat je weinig tot geen ervaring hebt met ontwikkelingssamenwerking. De reis is een goede eerste kennismaking met projecten voor straatkinderen en ontwikkelingssamenwerking. Aan de reis kunnen ongeveer 14 deelnemers deelnemen.
 

Kosten: De kosten voor de groepsreis van SAMEN zijn €1000 tot €1250 euro zijn. SAMEN ontvangt subsidie van de EU. Door deze zogeheten Erasmus+ subsidie kunnen de kosten voor de deelnemers relatief laag blijven. Meer informatie over dit subsidieprogramma vind je op hun website.
 

Voorbereiding: Voorwaarde voor je deelname aan de reis is dat je deelneemt aan vier voorbereidingsweekenden. Drie hiervan zullen alleen met de groep en de begeleiders zijn. Eén voorbereidingsweekend is het informatieweekend over straatkinderen zijn, waar ook andere vrijwilligers aan meedoen.


Begeleiding: De groepsreis  wordt begeleidt door ervaren SAMEN vrijwilligers, die ruime ervaring hebben in het continent en het werken met projecten met straatkinderen.


Ben je geinteresseerd geraakt in de groepsreis? Neem dan contact op via info@samen.org of bel naar 020-6792095.